Smartlog v3 » Dating, Date, Netdating » 5 Dating Ideer til foodies
Opret egen blog | Næste blog »

5 Dating Ideer til foodies

19. Oct 2011 10:32, pamelaandersen

Young and love to chat? Chat with other people at Scor.dk 's dating unge online dating sider.De siger, at vejen til en mands hjerte går gennem hans mave, men det er ikke kun mænd, der er lidenskabelig omkring mad. At spise og drikke udgør grundlaget for dating, og når du dater en Foodie er det endnu mere vigtigt at få det rigtige. Vores dating eksperter har plaget deres smagsløg og komme op med 5 top dating ideer til foodies:


1. Gennemse Borough Market


For en afslappet søndag ved frokosttid dating aktivitet, så tjek Borough Market. Beliggende under London Bridge, denne historiske marked sælger alt fra fine franske patéer honning fra arbejdsmarkedets driftige unge af Hackney.


Nyd synet og lyden, mens du browser på boder, og derefter snuppe noget frokost, enten fra en af ​​de onsite caféer og restauranter eller fra de mange af staldens leverandører. Hvis du er dating kræsen, så fortvivl ikke. De vil blive forkælet for valg med mad fra veggie bønne burgere til sprøde gyldne fisk og chips.


2. Venture ind i det ukendte på The Fat Duck


Muligvis den mest kendte af alle Foodie hjemsøger, Heston Blumenthal er The Fat Duck i Bray, Berkshire er et mekka for gastronomisk eventyrlystne, men dette dating oplevelse ikke kommer billige.


160 pounds et hoved får du de 13 selvfølgelig smage menu, der varer 4 timer og byder på retter som snail grød og "lyde til søs". Du kan vælge at matche hvert kursus med parringen vinmenu, som kan komme ind på et vilkårligt sted mellem 100 pounds og 500 pounds per person, afhængig af dit budget.


3. Få teatralsk på La Fromagerie


Hvis du er date en ost elsker, er La Fromagerie vil vinde dig nogle alvorlige brownies punkter. Mindre af en osteforretning, mere af en ost oplevelse, uanset om du vælger at besøge deres Marylebone eller Highbury shop vil du ikke blive skuffet.


Fald i at prøve deres dejlige ost boards, eller lave en mere planlagt besøg på en af ​​deres smagning aftener, hvilket sker cirka to gange om måneden og varierer fra grundlæggende oste-og vinsmagning, til mere specialiserede champagne og laks prøvetagning.


4. Vinsmagning


Dating en ny person kan være en nervepirrende oplevelse, og vi ofte brug for lidt hollandsk mod, men at tage din date til en vinsmagning er en fantastisk måde at få samtalen flyder så frit som vino.

Der er en enorm vifte af selskaber, der tilbyder vinsmagning, men hvis du er i London-området, Vinopolis er et godt valg. Deres 'Velkommen til Wine' sessioner dækker alt fra en introduktion til parring vin og chokolade og er rimelig prissat, der starter på £ 30 a person.


5. Lær at tilberede noget lækkert i din frokostpause


Hvis du er presset for tid, men stadig ønsker din dating oplevelse at være passende Foodie, så prøv L'Atelier's Spis, Cook og Run klasse.


På bare 30 minutter vil du lære at lave mad en af ​​deres lækre retter, fra stegt filet af guldbrasen med chorizo ​​vinaigrette, til kylling og mango karry. Efter det hårde arbejde er gjort, vil du bevæge dig ind i afslappet spiseplads til at nyde frugterne af dit arbejde.


Hvis du er dating på et budget, så fortvivl ikke. Spis, Cook og Run er tegnebog venlige, kommer ind på kun £ 15 a hoved (kaffe, vin og dessert er ekstra).